28 oktober - Det frågvisa manifestet

Ett spöke går runt i Haninge - kommunismens spöke. Alla det gamla Haninges makter har förbundit sig till en helig hetsjakt mot detta spöke: socialdemokrater och moderater, de Wendel och Noord, gamla sura gubbar och svenska rasister.

Gastar och vålnader existerar först då folk tror på dessa genomskinliga ting. Av alla oroliga kostymnissar på vårat taggtrådsomringande parlament är det ingen som uttalat sig märkbart om sin tro på något övernaturligt förutom att de fryser ut det tydligaste socialistiska partiet vi har. Det ska till en gubbe som på sin ålders höst var mer än tvungen att skrika ut sin rädsla om sin starka övertygelse mot det okända. Den reklamfyllda lokaltidning vi alla med tak över huvudet får ta del av en gång i veckan använde sig just av denne mans sista rop på hjälp till sin andra sida där insändare normalt publiceras.

Lika roligt som det är att garva högt till Göran Hägglunds trevande och värdelösa retorik predikstolen var det att läsa innehållet och de icke existerande kunskaperna i de tre korta spalterna. Nedanstående frågeformulär bör skickas omgående till författaren innan den sköna snubben avlider då texten han skrivit innehåller noll argument.

Vad har den sittande maktpositionen i Haninge kommun med kommunism att göra? Vad har Vänsterpartiet med kommunism att göra och, om de av någon konstig anledning har det bortsett från sin hundraåriga historia, vad rör det dig då de inte är med och bestämmer? Vad har en vilja av att införa demokrati att göra med en åsikt att jag borde skickas till det lägsta skiktet av ett kristet påfund där eviga eldar sägs brinna?

Era svar på frågorna skrivs lämpligen i nederkant bland kommentarerna. Tack på förhand.

Not: Första stycket är inget annat än en modifierad version av inledningen i Kommunistiska Manifestet (Marx & Engels, 1848.)


Dan Andersson

Kommentarer
Postat av: Felix

Vi borde dra lärdom av lite Peter Pan visdom här:Om du tror att du kan, så kan du. Om du tror att det går, så går det.Lösning:

Kronologiskt rensning. EXTERMINERA ÄLDRE OCH PISSA PÅ DERAS ÅLDERDOMSHEM.

2008-10-29 @ 00:11:31
Postat av: Buddha

och hur ska vi kontra Peter Pan visdom om inte med Nalle Phu visdom?"Hmm..vi är vilse i skogen och försöker hitta hem, men det enda vi kommer till är den här gläntan. Så om vi slutar försöka hitta hem och istället försöker hitta gläntan så borde vi hitta hem.."så.. om de slutade jaga kommunister och hitta spöken, så borde de jaga spöken och hitta kommunister :)(om inte annat skulle det bli en synnerligen humoristisk syn när diverse toppar inom våra stora partier i Sverige går omkring på gatorna som fullt utrustade ghostbusters)

2008-10-29 @ 00:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0