23 oktober - Att kamma noll

Vad trevligt. Resterande lirare som inte svarat på vilken identitet de bär inom sig verkar stämma överens med en nöjd undertecknads sådana. Låter skoj.

Dagen i det stora hela har inte erbjudit någon ytterligare tid till att filosofera kring ett större ämne denna kväll då dygnen börjar vända på sig till föjd av alla sena kvällar. Baksidan av det liberala livet visar nu sitt rätta nylle när alldeles för lite har gjorts på det skolarbete denna vecka var ämnad till.

Trots det skrala resultatet av inhämtad kunskap har en annan försökt plöja igenom gamla böcker på kommunens bibliotek under ett par timmar denna torsdag. Som nämnt ledde detta inte till någon nytta mer än en avkopplande stund i ljudet av ett lugnt sorl samt en minst lika avslappnad man vilken gav ifrån sig ett helvetiskt läte då han drog in och ut för andning. Vid samtliga iaktagelser av gubben syntes det dock att han fortfarande var vaken bakom sin flitigt lästa morgontidning.

Återstår att se om morgondagen har något finare för mig att erbjuda förutom urvattnade försök i att leta information bland dåliga skrifter.

Dan Andersson

Kommentarer
Postat av: Alex

"Dagen i det stora hela har inte erbjudit någon ytterligare tid till att filosofera kring ett större ämne denna kväll..."Har du fortfarande inte vågat läsa den där Aftonbladet-artikeln jag länkade till? :P

2008-10-24 @ 00:35:00
URL: http://alexanderjk.blogg.se/
Postat av: Danne

Syftade mest på att jag inte haft tid att spåna kring något eftersom jag kom hem rätt sent den kvällen och orkade inte formulera ihop något vid den tiden ;)

2008-10-24 @ 08:47:54
URL: http://dannemanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0