20 oktober - Närkamp i dragkamp

Jag hinner inte fatta mig något specifikt kring vare sig rättvisa eller revolution i denna stund då jag är på språng. Det är strax dags att ta tåget bort till djurparkerna norr om hufvudstaden för att se hur mycket aporna själva förlorar med denna afton.

Hasta la victoria siempre!

Dan Andersson

Kommentarer
Postat av: Alex

Själv hoppas man på ett kryss :P

2008-10-20 @ 18:17:09
URL: http://alexanderjk.blogg.se/
Postat av: Danne

Men det slutade i en klar seger för stockholms bästa lag!

2008-10-20 @ 23:53:09
URL: http://dannemanne.blogg.se/
Postat av: Johannes

Aporna? Nej nu gick du för långt tycker jag:PDem hade tur, segersiffrorna var allt för stora. Överlag var det ju en jämn match med visst övertag sen kom ju dem där målen så snöpligt. DIF var så sjukt ineffektiva också. Dem får skylla sig själva, fotboll handlar trots allt om att göra mål.

2008-10-21 @ 20:37:53
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Danne

Det torde vara ett allmänt begrepp att på bästa sätt namnge en blårandig just för att det existerar sådana på ön Djurgården i stan där Skansen är förlagt.Själv ser jag inte att en apa skulle vara mindre värd än någon varelse på denna jord. Har du?Jodå, fotboll handlar om att göra mål. Detta görs genom att tävla i vem som innehar den största viljan. Djurgården var dessutom sjukt dåliga i försvaret. De slarvade som fan i passningsspelet och verkade inte ha någon glöd. Ville de ens vinna?

2008-10-21 @ 20:50:46
URL: http://dannemanne.blogg.se/
Postat av: Johannes

Haha skojade bara. Vi är rätt vana att bli kallade apor dock brukar det användas vad jag vet i ett negativt syfte men somsagt skojade bara. Nej den riktiga glöden fattades, de märkte man redan i början sen var ju försvaret också bristfälligt. Mycket pga att Pa Dembo släppte in ett hur billigt mål som helst från Zengin sen gick ju liksom luften ur laget helt i princip fast dem skapade rejält farliga chanser men effektiviteten saknades.

2008-10-21 @ 21:35:57
URL: http://hannes2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0