081002 - Kristen idioti

Rapport hade alldeles nyss ett inslag om det ökade förtroendet för Republikanernas presidentkandidat. Detta ska ha skett pga den före detta soldatens val av vicekandidat. Till följd av denne kvinnas innerliga tro på något så allsmäktigt har hon därför lockat den stora massan av religiösa väljare att rösta konservativt.

Därefter visades läskiga bilder från vad som sker innanför en frikyrkas väggar. Människor höll varandra i händerna med dessa uppsträckta mot taket. Ögonen var slutna och ett mantra upprepades till någon ovidkommande melodi. En av kvinnorna i det koncentrerade sällskapet uttryckte sina lovord till John McCain strax efter sin ritual. Självklart var det dock hans kvinnliga reserv som höjdes allra högst till skyarna. Då den kristna damen uttalade sig tveksamt till om motståndarens, Barrack Obamas, medlemskap i den kristna sekten sade hon: Hur kan man vara kristen om man står för att döda barn?

Adrenalinet pumpar i min kropp. Naturligtvis är hon som de flesta tjänare till sin gud negativ till abort. Vad hon som konservativ tycker är så uråldrigt att jag inte ens tycker synd om henne. Jag blir arg. Den enorma dubbelmoral dessa besitter är så oemotståndligt irriterande. De kan inte tänka sig avvara ett oönskat foster men de tycker det är tydligen fullt tillåtet att mörda människor i elektriska stolar eller injicera dödliga doser gift i brottsmisstänktas armar. De är emot abort. De är för dödsstraff. Vad i helvete tänker dessa med egentligen?

Dan Andersson

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Var gärna med och tävla i min nya enkla bloggtävling!

Du har inget att förlora :D

Här hittar du tävlingen:

http://jucismacker.blogg.se/2008/september/vinn-kuvertvaska.html#commentHa en fortsatt fin dag!MVH Jozzan på http://jucismacker.blogg.se

2008-10-02 @ 20:08:46
Postat av: Alex

Hata inte kristna fundamentalister, det vore att ge dem ett allt för stort erkännande. Religiösa dårfinkar ska bemötas med antingen ett hånskratt eller medlidande.

2008-10-02 @ 22:06:56
URL: http://alexanderjk.blogg.se/
Postat av: Buddha

nja, även om barnet är oönskat så är det oskyldigt. Dödsstraff är den yttersta domen som du får när du gjort grova brott, det är inte riktigt samma sak...Men jag håller med om att det är ett beundransvärt exempel på trångsynthet, ignorans och dubbelmoral som de extremkonservativa visade upp.

2008-10-02 @ 23:40:44
Postat av: Felix

Buddha. Uppfattningen av vad som är oskyldigt eller inte är knappast upp till dig eller mig att bestämma. Oskyldigt har olika meningar, och dödstraff är inte bättre än abort. Det är som att säga att "Den människan var ett misstag, därför lägger jag en våt gummisvamp på hans skalle, ber en bön och grillar honom tillräckligt mycket för att förbipasserande ska tro att det är kyckling"

Man kan hindra mycket lidande genom abort. Att vara emot abort är att automatiskt försvara våldtäkt.

2008-10-03 @ 20:29:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0