17 december - Titta han lever

Det Aftonbladet skriver handlar mest om en massa skit. De har även en förmåga att göra de viktigaste händelserna till ren smörja. Deras sida på nätet är därför användbar för dig som vill se senaste nytt i missförstådda artiklar. Det slog mig dock att följande nyhet inte hade så pass mycket att dölja under ytan.

En liten parvel som oturligt nog kommit till världen i Amerika, av alla länder, har döpts. Adolf Hitler var namnet. Den inskränkta farsan motiverade dock valet med att det helt enkelt är ett ovanligt namn. Sonen är unik. Lysande motivering. Kringående och inövade repliker gör han även på frågan huruvida han ser på namnets aningen smutsiga historia.

Bakom honom hänger en svart plansch med ett välkänt kors centrerat under den välkända örnen. Samma tecken hittas även i ett knippe tatueringar på den omtalade. Tillfällighet? Nej då. Han är helt enkelt omåttligt intresserad av tysk kultur, påstår han. Nazist? Inte det heller.

Värt att nämna vore även att resterande barn av olyckligt lottade i samma familj stoltserar med bevingade namn såsom Himmler och Arayan Nation.

Dan Andersson

Kommentarer
Postat av: erik i klassen

HAHAHAHAHAHAHA jag såg det!! så jävla klockren idiot hahahaha

2008-12-17 @ 22:21:56
Postat av: Alex

Sånt här gör mig förbannad. Det handlar om ren och skär egoism från pappans sida, och att en förälder kan göra nåt sånt mot sitt eget barn får mig nästan att tycka att folk borde genomgå nåt test innan de tillåts föda barn, trots att det på många sätt är en hemsk idé. Jag menar, tänk när barnet får reda på att han är uppkallad efter en av de ondaste människorna genom tiderna. Trots att pappan förmodligen är toknazist och lär hjärntvätta barnet så gott det går så är det ju inte säkert att barnet kommer dela hans idéer.Det är ungefär som alla kändisar som ger sina barn skumma namn för att de ska vara förmer än andra, fast mycket värre.

2008-12-17 @ 23:28:45
URL: http://alexanderjk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0