10 oktober 2007 - Varför blogg?

Dags att ta an sig denna stora uppgift - att skriva blogg.

Visst kan det vara kul att få ut sina upplevelser och som hänt under mina drygt 15 timmar långa dagar i vaket tillstånd, men bara av att säga/skriva ordet "blogg" ger mig rysningar. "Detta är något nytt" säger informativa DN, "Det är inne med blogg" säger en annan journalist i valfri kvällstidning/veckotidning/livsstilsmagasin. Visst, det sistnämnda kan jag hålla med om, på väldigt kort tid har väldigt många gett sig tid åt att både skriva och läsa andras bloggar (ryser). Det första numera klyschiga citatet stämmer till viss del. Visst har det funnits liknande sidor på nätet där alla ambitiösa personer kladdat ner viktiga händelser och memoarer på. Det har då bara gått under ett annat namn - dagbok. Smaka på det ordet och tankarna kretsar mera kring lilla Elsas rosa bok med passande motiv på möjligtvis en häst eller en mysig nalle. Denna bok är dessutom preparerad med ett guldfärgat hänglås med tillhörande 3 000 000 identiska nycklar då dessa böcker med passande sådana tillverkas i massvis. Hur tufft låter det då man ska skryta om sina kreativa egenskaper om att uttrycka sig i text? Här behövdes det ändring och ett nytt namn var mer än nödvändigt för att flera skulle börja bo på internet och läsa andras livsåskådningar. Någon kom på detta rysliga och enstaviga ord vilket används rätt friskt idag.

Då ställer ni givetvis frågan om varför undertecknad valt att skriva i något som är så hemskt att hans medvetande sviker honom. Det går givetvis inte att stoppa denna totala boom då detta handlar om världsomfattande internet. Då jag gillar att skriva såg jag detta som ett ypperligt tillfälle att faktiskt få göra det. I hopp om att några fler skulle orka läsa allt detta lägger jag därför ut detta på blogg.se istället för att spara det i ett vanligt word pad-dokument att ha på skrivbordet.

Trots all smärta av att sneaka upp i adressfönstert och se vad det är för sida jag verkligen är inne på är det gjort - Min första blogg är skapad och mitt första inlägg är skrivet!Danne Andersson - glasögonen ligger vackert på nästippen och visar undertecknad en värld som varit försvunnen en längre tid...

Kommentarer
Postat av: Sandris

Naaaww ÄLSKAR ÄLSKAR :D :D :D
En finare blogg har nog aldrig skapats :D
ska kanske ändra till startsida asså hmmm....

2007-10-10 @ 23:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0